"Duik in een avontuur vol kleur en creatieve verbeelding!"

Was en pigment

Je wondere wereld in was en pigment.

Wat gaan we doen?

Materialen zoals as, was en pigmenten geven je de mogelijkheid om jouw creativiteit te laten stromen en betoverende effecten te creëren. Aan de hand van een aantal stappen ga je je magische wondere wereld vormgeven. Je gaat op zoek naar jouw eigenheid. De bedoeling is om je unieke stijl te vinden en jouw innerlijke wereld te verbeelden door middel van deze verrassende workshop. Je zult verwonderd zijn over het resultaat.

Bijzonderheden:

Tweedaagse cursus Zin om mee te doen? Vul het formulier in of neem contact op.

Ik was erg nieuwsgierig naar deze voor mij nieuwe techniek. Karin bouwde het proces stap voor stap op en dat maakte dat ik de techniek goed kon volgen. De materialen nodigden mij uit tot spelen.
Geen vooropgezet plan hebben, maar kijken wat er mag ontstaan. Karin bood, naast haar kennis en kunde, de veilige bedding om dit vrij te laten komen.
Heerlijk ook om tactiel te werken, de assen en pigmenten aan te brengen. Prachtige tonen in kleur en zachte grijs- en bruintinten kwamen tevoorschijn. Ik werd er gewoonweg blij van! Ik werk inmiddels thuis regelmatig met deze techniek en iedere keer raak ik verrast.

Een enorme aanrader voor iedereen die wilt proeven hoe het is om vrij vanuit jezelf te creëren.

Ella Termorshuizen