"Duik in een avontuur vol kleur en creatieve verbeelding!"

Wil je meer weten over de Kleuroscoop Mandala of over de Intuitive Mandala

Jouw unieke Kleuroscoop Mandala

 

Bij de kleuroscoop mandala creëer je van binnenuit jouw magische cirkel in de bedding van je geboortekleuren. Dat schenkt een prachtige innerlijke reis die je op zielsniveau kan gaan ervaren, want dat is de laag waarop je geboortekleuren – je kleuroscoop – resoneren.
Daardoor wordt de binnenkant van de cirkel jouw heilige ruimte waar je thuis kan komen in jezelf.
De stip in het midden van de mandala symboliseert jouw zielskleur, jouw essentie. Het is de plek waarin jij jezelf ten diepste kan herinneren en die verbonden is met je talenten, je persoonlijkheid, je kracht en je valkuilen. Een boeiende reis om deze in de – van nature al krachtige – vorm van een mandala te gaan maken vanuit jouw innerlijke kleuren!
Ook tijdens deze Mandala reis schep je naar eigen inzicht vanuit je creatieve bron je innerlijke wereld in de cirkel en kan je jezelf laten verrassen en verwonderen door de kracht van je innerlijke kleuren vanuit je kleuroscoop.
Voel je de magie hierin?

Wat is de kleuroscoop?

De kleuroscoop is ontstaan vanuit de oeroude wijsheid vanuit de kabbala.
Deze mystieke leer gaat uit van de overeenkomst tussen de trilling van kleur, klank, letters en cijfers en de kennis die hierin besloten ligt.
Uit de trillingsfrequenties die je geboortedatum en je (volledige) geboortenamen met zich meedragen, wordt de kleuroscoop berekend.

Ieder mens heeft een unieke kleuroscoop.

Je Kleuroscoop laat je zien wat je geboortekleuren zijn:
je levenskleur, je zielskleur, je persoonlijkheidskleur, je karmakleur en je geschenkkleur.
Deze kleuren resoneren je hele leven in je, het zijn je ‘innerlijke kleuren’ en geven je veel informatie omtrent je talenten,
je essentie, je verlangens, je kracht, je valkuilen en patronen… en tevens waar je grootste groeipotentieel zit.

Tijdens de reis door je kleuroscoop mandala verbind je jezelf met je innerlijke kleuren en de bewustwording van de kleuren die jij met je geboorte hebt meegekregen, draagt al bij aan je bewustzijnsontwikkeling.

Dit is een co-creatie met Kleur InZicht waar Rietje van Vlasselaer een kleuroscoop-expert is. Zij maakt bij de start een overzicht van je geboortekleuren wat je basis is voor deze reis en op de 4e middag is zij aanwezig om je inzichten te geven in je kleuroscoop en het energiepatroon wat hierin besloten zit. Daarbij krijg je een mooi overzicht van de betekenis van al je geboortekleuren. Dan is er ook ruimte om je vragen te beantwoorden en schenkt ze helderheid in de processen die je hebt ervaren gedurende deze reis.

Meer achtergrond en informatie vind je op www.kleurinzicht.nl

De reis

Ik (Karin) begeleid je met het creatieproces tijdens deze mooie reis met mijn expertise op het gebied van het schilderen, texturen, inkt, verfsoorten, krijt, pastels, kleuren mengen. Jij kiest de materialen die je wilt gebruiken.

Je begint je reis vanuit het middelpunt, je richting, de oerkracht, de bron van alle scheppingskracht…. je zielskleur.

Het is een ontspannen reis die je veel diepgang laat ervaren en waardoor jij de vreugde gaat ontdekken die het schenkt om je te
verbinden met je geboortekleuren. Ervaar die verbinding met jezelf. Het wordt een magische reis.

Aan het einde van de reis ga je met een prachtige kleuroscoop mandala én een koffer vol inzichten huiswaarts.

Verlang je naar inzichten in jezelf, houd je van diepgang en er expressie aan te geven? Dan ben je hier op de juiste plek en heten we je
van harte welkom!

Investering:

voor 4 maandag middagen
Inclusief koffie/thee/lekkers, alle materialen, ontwerpbegeleiding, je kleuroscoop en de eindcoaching  349 euro 

Mocht je jouw kleuroscoop al eerder hebben laten maken door kleurinzicht brengen we deze in mindering op het totaalbedrag en is je investering voor deze 4 daagse 275 euro.

Voel je je aangesproken…wil je meedoen?
Inschrijven kan dmv het formulier

 

Wat is een Mandala?

Een mandala is een ronde tekening die bestaat uit patronen en symbolen rondom een middelpunt. De meeste tekeningen zijn symmetrisch, maar dat hoeft niet. Wel worden mandala’s opgebouwd volgens een bepaald systeem. De buitenrand of basis is rond en wordt the circle of life genoemd. De cirkel is terug te vinden in allerlei onderdelen uit het dagelijks leven. De natuur laat ons de oneindigheid van groeien, bloeien en afsterven zien. Alles gaat rond. De binnenkant van de cirkel is een veilige ruimte waar je rust en vrede in jezelf kunt vinden. Hierdoor zouden verschillende innerlijke processen in gang worden gezet. De stip in het midden van de mandala symboliseert de kosmos of de oerkracht. Het is de plek waar alles is begonnen en waar alles met elkaar verbonden is.

DE INTUÏTIEVE VRIJE MAGISCHE CIRKEL

Wat gaan wij doen!

Wij gaan een ‘vrije mandala’ Magische Cirkel creëren.

Geometrisch vormen en kleurpotloden laten we los , de gebaande paden gaan we niet bewandelen . Wat dan wel?

Je schept naar eigen inzicht vanuit je creative bron je innerlijke wereld binnen in de cirkel.
Zijn er bepaalde kleuren die je roepen, ingevingen die je krijgt, impulsen om te volgen? Laat het gebeuren, volg je intuïtie en er ontvouwt zich als vanzelf een een wereld( innerlijke creatie) (binnenbeeld)

Hoe ga je te werk.

Je begint je reis vanuit het middelpunt, je focus, de oerkracht ,de kosmos. Van hieruit ontstaat rust, stilte en verbinding met al wat is.
Je kunt kiezen om textuur te gebruiken om er diepte in te brengen, dat is voor ieder een persoonlijke ontdekkingstocht.

Naar buiten toe laat je dit alles ruimer en groter worden, volg je jouw impulsen met vreugde en kies je de materialen die je wilt gebruiken, zoals verf, inkt ,krijt en nog veel meer.
Beleef plezier aan t creëren binnen deze veilige cirkel en laat je hart (ziel)spreken/zien.
Je komt helemaal tot jezelf door de ontspannen en fijne manier van werken.

Zoek je verbinding met jezelf.
Of ..vind de magie !

Voel je je aangesproken…wil je meedoen?
Inschrijven kan dmv het formulier